Ständigt denne Antonsson - "Silly Season kungen"

...och så var det samma visa igen, eller "same procedure as last year" som en viss känd betjänt brukar säga vid en snart infallande högtid. Ryktet placerar Mikael Antonsson i MFF. Den skadedrabbade mittbacken platsar inte i Köpenhamn och ryktas därför vara på väg att lämna klubben. Det är säkerligen lika osant som alla de tidigare gånger som Antonsson så gott som redan köpt lägenhet vid Lilla torg.

Antonsson hade väl möjligen varit en okej värvning, men enligt samma källa (Kvp) ska Robert Åhman-Persson vara ett alternativ för MFF. Tillåt mig att småle (hoppas jag)...   

Året asgarv på "Silly Season"-fronten måste annars vara Emra Tahirovic till Juventus. Jisses!

Böter för "Änglarna"

Sällan har väl ett smeknamn varit sämre passande än för de "Änglar" som tidigare i år tyckte att det var en bra idé att göra en rusning mot MFF-klacken på Stadion i Malmö. Nu har fotbollsförbundet sagt sitt och det blev dryga böter för IFK Göteborg. Jag tror inte böterna rör dessa individer i ryggen men för oss andra, riktiga supportrar, känns det så fruktansvärt onödigt när någon skadar vår klubbs anseende och ekonomi. Just därför är det viktigt att böterna finns för att påverka oss andra att säga ifrån och visa att vi inte tolererar ett sådant här beteende!

...och slutligen ytterligare ett litet inlägg i bengaldebatten för er som fortfarande tror att bengaler är ofarliga leksaker som man kan vifta med hur som helst i en tät folksamling:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/article1380535.ab

Tillbaka!

Som ni märkt har det varit tyst här i några månader. Nytt jobb och nytt boende har flyttat min uppmärksamhet och mina tankar bort från bloggen, men nu är jag äntligen tillbaka, så håll utkik efter mitt första nya inlägg. Det dyker kanske upp tidigare än du anar.....