Vi är väl inte bättre då, eller...?

Det blev förlust mot Halmstad efter lågt bolltempo, dåligt passningsspel och missade avslut. Ungefär som mot Gefle alltså. Nu hade väl oavgjort kanske varit ett mer rättvist resultat och Malmö hade definitivt ingen tur med offsidebesluten, men ska MFF vara med och slåss om seriesegern måste allt upp ett rejält snäpp....och visst kan väl pågarna det, eller...?

Det finns i alla fall de som har det värre. Jag var igår kväll på puben Telegrafen i Helsingborg och där satt ett anslag uppsatt som gjorde reklam för pubens visning av den kommande matchen mellan HIF och GAIS. Nedanstående är saxat från detta anslag:

"HIF-GAIS den 18/6. Ett stim makrillar mot en flock yra höns - vem orkar bry sig?" 

Underbart med självironi och distans! :-)

Tiden går.

Tiden går och sedan förra inlägget har det hänt en hel del. Först var jag på Lalandia och lyckades bli rejält dålig. Direkt från Lalandia bar det sedan av till Malmö Stadion bara för att se MFF återigen ha stora problem med Gefle. Inte hjälpte det mot min feber direkt...

Ja ja, det fanns ju en landskamp att se fram emot, men när resan till Parken närmade sig visade det sig att biljetterna vi trodde att vi hade inte fanns. Det blev till att se matchen på TV och slitas mellan hopp och förtvivlan. Efter skrivbordssegern mot Danmark blev det sedan ytterligare ett steg närmare Alperna efter en enkel vinst mot Island. 

Imorgon är det så äntligen dags för Allsvenskan igen och det är roligt att kunna hälsa Junior, men framförallt Niklas Skoog välkomna tillbaka! Hoppas nu att Skoogen får vara hel.

Slutligen...jag är inget större fan av Real Madrid, men oj vad skönt det var att La Liga inte stals till Barca av Messis långa fingrar.