(4-0)*2

Det var en bra helg för en 35-årig Tottenham- och MFF-supporter boendes i Helsingborg. 4-0 både i England och Sverige satt väldigt fint. Tyvärr hade jag ingen möjlighet att vara på plats i Malmö (inte i London heller för den delen...), men rapporterna talar om ett ganska rappt anfallsspel från Malmös sida. Det känns onekligen intressant anfallsmässigt med Junior och Jonatan längst fram och en löpande Toivonen strax bakom. Får nu Niklas Skoog vara frisk i år så är back-upen dessutom säkrad.

Vad gäller Tottenham så var det underbara fjolårssäsongsvindar som svepte över Craven Cottage igår. Mido och Robbie Keane fann varandra som i gamla dagar....och inte blev det sämre när Berbatov kom in i andra halvlek.

Lite smolk i glädjebägaren har det så klart också varit. MFFs nya stadion kommer att bli dyrare än planerat. Inget ovanligt vad gäller stora byggprojekt, MEN hur tusan firman som räknat på kostnaderna kan ha missat att en arena bör ha en stomme och ett yttertak övergår mitt förstånd. Det känns ganska elementärt....

Tottenham då? Tja, 
lottningen mot Chelsea borta i FA-cupen var väl inte direkt vad jag drömt om.

Stadslaget

Då var årets första träningsmatch avklarad. Matchen blev, som vanligt vad gäller tidiga träningsmatcher, ganska intetsägande. Därför ska jag försöka låta bli att kommentera spelarnas insatser. Jag lämnade Heleneholms IP igår med framförallt två känslor. För det första så är det skönt att vi är igång och för det andra...den där Toivonen kommer vi nog att få mycket nytta av!


stad1
stad2stad3stad4stad5stad6
stad7stad8stad9stad10stad11stad12stad13
stad14stad15stad16Stad17
FOTO: Micke Blomberg