MFF-AIK

Jonas Sandqvist - Ulrich Vinzents, Jimmy Dixon, Robert Åhman Persson, Gabriel - Guillermo Molins, Joakim Nilsson, Labinot Harbuzi, Jeffrey Aubynn - Agon Mehmeti, Edward Ofere

Ovanstående är startelvan mot AIK, enligt Sydsvenskan. Det ser inte direkt skräckinjagande ut....

Angående Dusan Melicharek så misstänker jag att vi har sett det sista av honom i en MFF-tröja. Ett misstag får man acceptera, men två ganska grova övertramp på väldigt kort tid får ju nästan Joseph Elanga att framstå som en ängel.

Snabb reaktion från MFF

Det var uppenbarligen fler än jag som var tveksamma till att förnya sitt årskort om MFF inte säkrat kontaktet den 31 oktober. MFF reagerade direkt och ska ha en eloge för det. Följande finns att läsa på MFF.se:

"Efter förfrågningar från några av de årskortsinnehavare som i dagarna har fått information om vilka platser de har tilldelats på Swedbank Stadion 2009 vill vi göra ett klargörande om årskortsköpet.

De årskort som säljs avser matcher i Allsvenskan och Svenska cupen. Om Malmö FF inte skulle spela i Allsvenskan 2009 kommer de som har förnyat sitt årskort men som inte är intresserade av årskortet under de förändrade omständigheterna att få pengarna tillbaka. Eventuella beslut om ändrade priser för biljetter och årskort kommer i sådana fall att fattas om det skulle bli aktuellt."

Årskortstilldelning

Så kom då igår beskedet till oss årskortsinnehavare som ansökt om tilldelning av sittplats på Swedbank Stadion nästa år. Texten "Din drömplats är" kändes aningen ironisk med tanke på nuläget... För att vara säker på att få den plats man tilldelats ska betalning ske senast den 31 oktober. Då gäller det nog för MFF att det allsvenska kontraktet för nästa år är säkrat vid den tidpunkten, annars är det nog många fler än jag som kommer att vara väldigt väldigt tveksamma till att betala.


För övrigt vågar jag knappt tänka på vad som skulle hända med klubbens ekonomi om den nya arenan ska invigas i Superettan.