Tipsextra - O helga stund på lördagen

Ända sedan jag var stor nog att titta på TV har lördagseftermiddagarna under vinterhalvåret varit heliga. Oavsett om programmets namn varit Tipsextra, Tipslördag eller Hegerfors lördag så har det alltid funnits där som en kär gammal vän.

Det är dock inte bara namnet som har förändrats under årens lopp, utan även en hel del annat runt den engelska fotbollen i rutan.

Då var det inställda matcher och leriga planer. Det gick nästan så långt att en del trodde att Leeds spelade i bruna tröjor... ;-)   Nu är planerna eluppvärmda och håller bra kvalitet året om.

Då var det lördagsgodis framför TVn. Nu blir det en Single Malt eller två.

Då var det brittiska fyrtorn och fotboll á la "Långa bollar på Bengt". Nu är det världsspelare och profiler med internationell lyskraft.

Då var det en match från England per vecka. Idag kan man se i stort sett alla matcher från Premier League och dessutom en mängd matcher från andra stora ligor som La Liga och Serie A.

Då lämnades tipset in hos den lokale handlaren. Som kvitto fick man en stämplad karbonkopia och vinsten blev det till att själv traska iväg och lösa ut. Nu är det bara att sätta igång datorn och lämna in tipset hemifrån. Eventuella vinster dyker automatiskt upp på spelkontot.

Allt var inte bättre förr! Även om mycket har förändrats så finns en viktig ingrediens kvar och jag hoppas verkligen att den stannar kvar för alltid. Vad jag pratar om? Plinget så klart! Det har bytt tonläge och nyans under årens lopp, men utan pling inget Tipsextra!

Bara två timmar kvar och det känns skönt att veta att tiden fram til dess kan fördrivas med Aston Villa - Manchester United.  ;-)
Kommentarer
Postat av: Prebenolivia

Your site is very convenient in navigation and has good design. Thanks!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback