Älska fotboll - igen!

...och så plötsligt blev "Älska fotboll" något positivt igen! Kul att allt vårt ideella slit uppmärksammades i samband med Fotbollsgalan. Aftonbladet kallar till och med oss publikvärdar för hjältar... :-)  En aning överdrivet så klart, men inte desto mindre kändes det jättebra igår kväll.

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,729921,00.html

Kommentarer
Postat av: Anonym

ÄLSKA FOTBOLL UTAN ROSA BAND.
Att Mia Henriksson - Sveriges i särklass otrevligaste publikvärd - syns på bild i en artikel som behandlar fotbollens hjältar måste vara ett skämt!

2005-11-16 @ 18:17:09
Postat av: Micke Blomberg

Att hoppa på någon utan att skriva ut ditt namn. Det var tufft av dig!

Dessutom har du helt fel vad gäller Ia Henriksson (inte Mia...). Hon är otroligt rättvis och behandlar du henne bra så behandlar hon dig bra.

Postat av: Carina D

Att AB kallar PVs for "Fotbollens Hjaltar" ar nog vad som forvanar mig mest, med tanke pa all skit deras 'journalister' och frilansare gett oss genom aren. Bade pa plats ("jag arbetar faktiskt for AB, slapp forbi mig NU") och i fasligt fantasifulla "artiklar".

Fast de citerade sakert SvFF eller nagon annan av alla dem som star bakom priset. SvFF tycker PVs ar hjaltar, det vet jag.

Och Sveriges PVs ar varda det!!!
(Mina nya kollegor har i Skottland tror fortfarande att jag skojar nar jag sager att vi jobbar gratis i Sverige. Har far vi £5.20/tim. Och tro mig, jobbet i DIF och jobbet har ar precis likadant.)

2005-11-19 @ 23:57:41
URL: http://carinas-swecourt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback