Våren är här!

Våren är här på riktigt allvar...för nu har Allsvenskan startat! GAIS vann rättvist mot Örgryte med 2-0 i en halvdålig match på en urusel plan. Visst är det skönt att det nu är klart att det blir TV-sändningar från Allsvenskan, åtminstone efter VM-uppehållet, men vi som älskar och följer ett speciellt lag saknar fortfarande det viktigaste avtalet: PPV! Utan PPV-sändningar blir det ett stort steg tillbaka i tiden för oss supportrar som vant oss vid att alltid kunna följa vårt lag var de än spelar i Sverige och det oavsett om vi har haft möjlighet att vara på plats eller inte. Så snälla TV-chefer, mediemoguler och eventuellt övriga inblandade....se till att komma överens och det snabbt!

För att kort återknyta till dagens Allsvenska premiär så kommer här några korta reflektioner:

* Ola Toivonen (ÖIS), omtalad som jättetalangen som alla ville ha och redan utnämnd till framtida landslagsman av tränare Lukic, visade absolut ingenting. Toivonen såg tafatt och nervös ut.

* Ailton Almeyda (ÖIS) som just kommit tillbaka efter en axeloperation kom ingen vart och byttes ut med en förmodad sträckning i baksidan av låret efter cirka 30 minuters spel. Det kanske var lika bra att han inte hamnade i MFF...

* GAIS nyförvärv från Portsmouth, James Keene, visade sig vara en trevlig bekantskap. Jag tyckte att han på mer än ett sätt påminde om sin namne Robbie i Tottenham. Klippet i steget, det snabba tillslaget och inte minst glimten i ögat. 

Keane

         Keene - GAIS?
Keene

      Keane - Spurs?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback