MFF-lördag

Lördagen inleddes med en utbildning i kund/publikvård. MFFs publikvärdar samlades i Stadionbaren redan kl 08.30. Dagen var ganska givande med diskussioner om hur vi bör uppträda för att på bästa sätt bidra till att det skapas en positiv stämning på och omkring matcherna.

Utbildningen varade till 12.00 och därefter var det cirka 10 av oss som åkte till Heleneholm för att jobba på årets första träningsmatch. Vi stod väl mest där och såg snygga ut.... ;-)

När matchen väl kom igång så syntes det att MFF varit inne i en tung träningsperiod. Det var väldigt segt på de flesta håll och förekomsten av organiserat spel var väldigt begränsad. Det är därför svårt att dra några slutsatser av matchen. Några iaktagelser och reflektioner försöker jag mig på i alla fall:

* Niklas Skoog såg het ut, främst i början av matchen. Det är bara att hoppas att den 
knäskada han ådrog sig i andra halvlek inte är av det allvarligare slaget. Vi behöver en hel Niklas Skoog i år.

* Ulrich Vinzents (efternamnet ska tydligen uttalas "franskt"!?) gjorde en ganska bra insats på högerbacken. Mycket vårdad i sitt passningsspel.

* Emil Hallfredsson ville väldigt mycket, men fick ut ganska lite.

* Anders Andersson. Tyvärr visade han överhuvudtaget inget av den förbättring som nått oss via diverse otroligt positiva träningsrapporter. Det såg precis lika långsamt ut som under fjolåret. Jag börjar undra Anders...

* Roligast hade Mattias Asper det, när han på ett elegant vis lyckade finta bort en framstörtande dansk precis framför eget mål. Tyvärr fumlade han dock ut bollen till hörna direkt. Aspers leende var obetalbart...Kommentarer
Postat av: Rayantine

really enjoyed the site even learnt a few things on the way, keep up the good work.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback