Svenskarna - dag 2

  • Britta Norgren (15: plats) gjorde i Skiathlon för damer ett lopp i absolut paritet med vad hon är kapabel till. Framförallt är det roligt att hon vågar satsa allt i loppet. Övriga svenskor då.... Nej!
  • Halfpipe Herrar. Precis som väntat inga svenskar till final. De är helt enkelt för dåliga för att kunna konkurrera med världseliten.
  • I störtloppet fick Patrik Järbyn stryk av nästan allt och alla. Järbyn är med på gamla meriter och borde väl i ärlighetens namn egentligen inte fått åka med till Turin.
  • I herrarnas Skiathlon gör Anders Södergren ett fantastiskt bra lopp. Han lyckas få till säsongens fullträff i rätt ögonblick. Med lite bättre skidor så tror jag att han hade hållit undan och grejat en medalj. För Johan Olsson och Mathias Fredriksson gick det något sämre än väntat. Vad gäller Jörgen Brink så är man nu för tiden nöjd bara han lyckas ta sig i mål....
Lite lätt motlut för svenskarna även denna andra dag. I och för sig hade jag räknat med att vi skulle stå utan medaljer efter två dagar, men något bättre resultat på vissa hålla hade jag hoppats på. Vårt första realistiska medaljläge kommer i morgon i den ganska chansartade grenen skidskytte. Anna Carin Olofsson kan vinna, men nästan lika gärna hamna på en femtonde plats. Det är bara till att hålla tummarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback