Svenskarna - dag 3

  • Det gick inget vidare för Anna Carin Olofsson. Hon klarade inte pressen i sitt första stående skytte och totalt blev det hela fem missade skott och en 16:e plats i distansloppet. Frågan är om OS helt enkelt är för stort för henne att hantera, eller om det var en tillfällighet? Svar lär vi få i skidskyttedamernas nästa start som är sprintloppet (7,5 km) på torsdag.
  • Anna Olofsson lyckades som väntat inte ta sig till Snowboardens Halfpipe-final
  • Damlaget i ishockey slog ett ursvagt italienskt lag. Ska det verkligen vara så stor klasskillnad i ett OS?
  • Skrinnaren Erik Zachrisson gjorde en klart godkänd insats i sin OS-debut. Hans 20:e plats på 500 meter är ungefär vad han har kapacitet för.
  • Curling-lagen fick bra starter på sina olympiska spel. Damerna slog Kanada, som tillsammans med svenskorna, är finaltippade. Herrarna vann sina två matcher, som dock var mot betydligt enklare motstånd än det damerna stötte på.
Slutligen...vad har vi gjort för ont för att behöva stå ut med Jan Rippe i OS-studion? Han är precis så pinsam som jag var rädd för innan spelen drog igång. Snälla någon på SVT, gör en god gärning och avlägsna Rippe från sitt ombudsuppdrag och skicka honom till valfri revyscen i Göteborgstrakten!


Kommentarer
Postat av: Göran

Håller med om Rippe! Strax dags att kolla in när sprintåkarna fixar våra första medaljer!

2006-02-14 @ 08:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback