Tack, Sylvain!

Manchester Citys back Sylvain Distin är en av mina favoritförsvarare. Jag gillar den eleganta och självsäkra stil som han representerar. Den lilla nackdelen med denna typ av spelare, där även en viss Daniel Majstorovic ingår, är att de någon gång ibland blir lite för nonchalanta. 

I gårdagens Premier League match mot Tottenham inträffade ett av dessa ögonblick av nonchalans när Distin skulle täcka ut bollen vid kortlinjen. Det bar sig inte bättre än att Aaaron Lennon kunde sno åt sig bollen och servera Mido, som enkelt kunde göra Tottenhams första mål i matchen. Så nu har Sylvain Distin ytterligare stärkt sina aktier. I alla fall i min bok.... :-)

Mido och Aaron Lennon var förgrundsfigurerna i matchen för Tottenham och jag måste säga att jag blev väldigt imponerad av unge Lennons insats. The Sun håller med och här kommer tidningens betyg för samtliga Spurs-spelare:

DREAM TEAM STAR MAN: AARON LENNON (Spurs). A great attacking threat.

Robinson 6, Stalteri 7, Gardner 6, Dawson 6, Lee 6 (Pamarot 6), Lennon 9 (Defoe 6), Carrick 7, Jenas 7, Brown 6, Keane 7, Mido 7 (Rasiak 6)


FLER TOTTENHAM-NYHETER
* Mido, som varit så lyckosam, försvinner nu iväg till de afrikanska mästerskapen för spel med sitt Egypten. Det lär dock inte vara helt omöjligt att han finns på planen den 14 januari mot Liverpool.

http://www.egypt2006.com/enewsdetail.asp?newsid=777&Category=4

* Lees knäskada från igår kommer under dagen att undersökas av läkare. Vi håller tummarna för att det inte är allvarligt.

http://www.tottenhamhotspur.com/article.asp?hlid=350365

*...och för er som eventuellt missat det så är Emil Hallfredsson nu helt klar för MFF:

http://www.tottenhamhotspur.com/article.asp?hlid=350046

http://www.mff.se/nyheter/nyhet.asp?Id=1790&KomFran=FS

Kommentarer
Postat av: Göran

Tack Tottenham för vinsten. Säkrade min fyrling på Unibet igår.

2006-01-05 @ 12:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback