Tour de Vacchi-Adamsson!

Mycket kan sägas (och har redan sagts) om cykelsporten och dess flaggskepp Tour de France. Oavsett all dopning, påstådd dopning, avstängningar och andra konstigheter så finns det alltid två anledningar till att följa världens största cykellopp från TV-soffan: Roberto Vacchi och Anders Adamsson! Någon motsvarighet till deras glöd och kärlek till sin sport kommer inte någon annan svensk TV-kommentator ens i närheten av. Det går bara inte att undgå att älska exempelvis Vacchis inlevelse när Landis börjar bli "krokig" eller Adamssons utläggningar om formen och utseendet på cyklisternas strumpor. Timme efter timme ger de oss intressant och viktig information och ständigt med glimten i ögat och med samma entusiasm. Nu återstår det bara tre dagar av årets Tour de France, så passa nu på att njuta ordentligt i helgen av Sveriges överlägset bästa kommentatorspar: Eurosports Roberto Vacchi och Anders Adamsson.

P.S. Ska du bort i helgen behöver du inte vara allt för ledsen för det. Se bara till att boka den 26/8-17/9. Då är det nämligen dags för det tredje största etapploppet på cykel: Vuelta Espana.  :-)

Kommentarer
Postat av: SoP

Instämmer-- de är helt suveräna de killarna-- men när Bäckstedt var medkommentator på Paris -Roubaix var han otroligt bra på det också ! Jag blev ännu mer impad av killen-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback