Irland-Sverige 3-0

Träningslandskamper brukar vara ganska dålig underhållning, men gårdagens svenska insats var bland det sämsta jag sett. Det var uslare än uselt och inställning och kämpaglöd lyste helt med sin frånvaro. Det är bara att hoppas att matchen kan fungera som en väckarklocka.

Inför matchen var jag särskilt intresserad av tre spelares insatser. Petter Hansson och Alexander Östlund skulle visa att de är män för en VM-startelva och Johan Elmander att han ska vara med i truppen till Tyskland. Tyvärr vara alla tre underkända och ingen stärkte sina aktier, utan snarare tvärtom. Nu var det inte bara deras fel att det gick som det gick utan i stort sett alla underpresterade. Det fanns egentligen bara ett undantag, Zlatan Ibrahimovic, som fram till att han blev utbytt efter 33 minuter p g a skada visade hur viktigt det är för Sverige att han är frisk i sommar. 

Kommentarer
Postat av: Tormodveronika

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback