Sveriges startelva

Det är inte så många kvar nu. Träningsmatcher inför VM i sommar alltså. Ikväll är det match mot Irland och Lagerbäck har tagit ut följande startelva:

1 Andreas Isaksson - 2 Alexander Östlund, 3 Olof Mellberg, 4 Petter Hansson, 5 Erik Edman - 6 Tobias Linderoth - 7 Johan Elmander, 8 Kim Källström, 9 Christian Wilhelmsson - 10 Zlatan Ibrahimovic, 11 Henrik Larsson.

Laget känns väldigt offensivt så här på förhand. I VM lär vi nog inte få se ett lag med så stor offensiv prägel och med spelare som Källström, Elmander, Wilhelmsson, Ibrahimovic och Larsson på banan samtidigt. Det ska bli spännande att se om vi kan få det här att fungera.

Med tanke på Lagerbäcks uttalande om att Elmander även kan användas som mittfältare, så är nog det här en extremt viktigt match för Bröndbyspelaren. Misslyckas han i sin mittfältsroll är nog risken stor att han hamnar utanför VM-truppen. Lyckas han å andra sidan så....

Kommentarer
Postat av: Carl P

Skulle gärna se en annan högerback och ett annat komplement till Mellberg. Finns det ingen som vill spela back nu för tiden?

2006-03-01 @ 09:56:42
Postat av: Micke

Håller med. Jag antar att det är ett test att låta Petter Hansson spela i stället för Lucic. Lucic är säkert given när det är dags för VM-matcher, fast det behövs en bra back-up vid skador och avstängningar. Hansson får ta och visa att han är den back-upen!

Östlund är inte bra, men tyvärr finns det nog inget bättre alternativ är jag rädd....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback