Jari is back!

MFF-Fans.com har de senaste veckorna frågat sina läsare ”Finns Jari Litmanen på riktigt?”. 68% av de som deltagit i enkäten har svarat ”Nej”. Nu visar det sig glädjande nog att de har fel. I den trupp som Sören Åkeby presenterat inför matchen mot HBK så finns han med, mannen, myten, konceptet: Jari Litmanen! Vidare så blir det ingen A-lags debut för 17-årige målvaktstalangen Niklas Hammer. I stället har MFF valt att låna in rutinerade Kenneth Mattsson från Tomelilla och det blir han som tar Jonas Sandqvists plats på bänken. Hela truppen ser ut som följer:
 
Mattias Asper, Kenneth Mattsson

Ulrich Vinzents, Jon Jönsson, Daniel Andersson, Olof Persson, Glenn Holgersson

Anders Andersson, Yksel Osmanovski, Joakim Nilsson, Jari Litmanen, Behrang Safari, Marcus Pode, Jesper Bech, Afonso Alves, Edward Ofere.
 
 Nu har vi inte råd att tappa mer om vi ska hänga med topplagen. Det är alltså bara seger som gäller på Stadion imorgon (onsdag).

 
Förresten….recensenterna var lyriska efter Bruce Springsteens turnépremiär i New Orleans och så här skrev Mats Bråstedt i Expressen: ”Och Sverige: Denna smältdegel av cajun, zydeco, bluegrass och ösig gospelrock är något alldeles makalös. Ni som har biljetter till Isstadion bör se er själva som några av de lyckligaste människorna i landet.” Skönt att, i alla fall för ett litet tag, få känna mig som en av de lyckligaste människorna i landet! :-)
 
….det blev ny förlust för IFK Hässleholm i Division 1. Norrby vann med 3-0 och Hässleholm har därmed fått en riktigt usel start på årets serie.

Kommentarer
Postat av: Hallvardkarolina

Beautiful site!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback