Derbyseger

Det finns inte mycket som är så skönt som en riktigt härligt "orättvis" seger. Extra skönt då så klart att segern kommer i ett derby. Helsingborgsforceringen i slutet var så stark att jag bara stod och väntade på ett HIF-mål. Med mycket tur och några idioträddningar lyckades dock MFF hålla undan.

För att citera ett antal halvtaskiga tal vid diverse galor, är det "givetvis många jag vill tacka en sådan här kväll":

- Peter Fröjdfeldt. Tack för att du stod emot trycket och tog två korrekta beslut vid avgörande situationer.* 

-  Jon Inge Höiland. Tack för att du så snabbt uppfattade situationen och fick iväg det perfekta inkastet fram till Toivonen. 

- Ola Toivonen. Tack för din tvåfotare och det eleganta målet. 

- .....och sist det största tacket till Jonas Sandqvist! Du var bäst på plan och räddade laget med en mängd fenomenala räddningar.


 

Dagens hedersomnämnande går till Anders Andersson, som gör ytterligare en fantastiskt bra insats som mittback och i samband med det även ett tack till ass. förbundskapten Roland Andersson som lär ha varit den som presenterade idén för MFF-ledningen.

 

* Det är inte offside i läget som föregår målet. Den assisterande domaren har för bråttom att få upp flaggan och Fröjdfeldt låter helt riktigt spelet gå vidare. Riktigheten i detta verkar alla så kallade experter jag hört uttala sig vara överens om. Vad gäller straffsituation visar TV-bilderna att även här blev beslutet rätt. Det är klar offside i läget som föregår straffavblåsningen.


 

Kommentarer
Postat av: Jacktilde

Very Good Directory !!! Keep It Up.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback