Lycka

Sviten sprack ganska snabbt, men vad gör väl det...för med några dagars eftertanke till vad som hände på Malmö Stadion i söndags så känns det som om matchen gav en välbehövlig påminnelse om varför jag älskar fotboll så mycket. Att kastas mellan hopp och förtvivlan för att slutligen få brista ut i den unisona glädje som uppstår när ditt favoritlag lyckas vända en match till seger i slutminuterna. Den känslan går inte att beskriva i ord, utan måste upplevas. Att det sedan är en ung talang som Agon Mehmeti, som varit i klubben sedan 12-års åldern, som får avgöra gör inte saken sämre!


Från att tidigare varit helt besluten att inte åka till Göteborg på lördag har jag, efter segern mot Kalmar, gått till att vara väldigt sugen på en liten tripp längs västkusten. Jag är dock inte så sugen på att åka själv så vi får väl se om jag lyckas hitta nåt ressällskap..."Tunn som en rögad ål, ändå så gör han mål, Agon Mehmeti, Agon Mehmeti!" 


Kommentarer
Postat av: Oddmette

Hi, how did you have the time to update you web site if you are so busy as your picture in your home page ? Good luck for your interesting links pages.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback